Για αναζήτηση δημοσιεύσεων αλλά και h-index των μελών του τμήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα:
WOK
Περισσότερες πληροφορίες για το h-index και πως ο δείκτης αυτός μετρά την αξία των ακαδημαικών μπορείτε να βρείτε στο κείμενο αυτό.
Ερευνητικό Έργο (Δείτε εδώ)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η γνωστή ακολουθία της ερευνητικής πυγμής συνεχίζεται με στόχο όπως έχουμε αναφέρει την αναδιάταξη των μεθοδολογιών της κτηνοτροφικής παραγωγής προς ένα Ελληνικό πρότυπο που θα μας διασφαλίσει ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, υγεία των ζώων και συνεπώς ασφάλεια κρέατος, συγκριτικά καλύτερους ζωοτεχνικούς δείκτες και προστιθέμενη αξία. Πολυδύναμα στελέχη ζυμομυκήτων χρησιμοποιήθηκαν σε κρεοπαραγωγικά κοτόπουλα που μολύνθηκαν με ωοκύστεις […]
CHEESECULT ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Είναι γεγονός ότι ηΛίτσα ενώ τα κάνει όλα δεντα λέει όλα. Ηεπίσκεψηστο Πανεπιστήμιοτου Αργυροκάστρουγια τοκλείσιμοτου πολυαναγνωρισμένου έργου CheeseCult υπερέβαινε τα εσκαμμένα! Είχετηχαρά τηςσυνάντησηςμεμια ομάδα που οδήγησε ένα έργοσε απίστευτεςκαινοτομίες. Οπρώτοςβαλκανικόςδρόμοςτου τυριού, τα πρώτα μονοφυλετικάτυριά τηςχώρας από την Ήπειρο, ηεξαιρετική διασύνδεσημετουςΔήμουςΑργυροκάστρουκαι Δρόπολης, τα Κέντρα ανάδειξηςτηςτυροκομίαςστιςδύοχώρες, ηχαρτογράφησητου δρόμου του τυριού, τοβιβλίοτου τυριού μερικές από αυτές. Στονεπίλογοτου έργου […]
Δημοσίευση στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Βiology της επιστημονικής ομάδας της κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Δημοσίευση στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Βiology της επιστημονικής ομάδας της κατεύθυνσης Ζωικής Παραγωγής του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την μικροβιακή ανθεκτικότητα των σταφυλόκοκκων που απομονώνονται από γάλα κλινικά υγιών αιγών. Από την ερευνητική ομάδα Επισυναπτόμενο αρχείο: δελτίο τύπου biology 14-11-2022-d9be55b8 Title: δελτίο τύπου biology 14-11-2022-d9be55b8