Skip to content
Menu

Poultry ροδι 5-5-2022 Eρευνητική εργασία τμήματος Γεωπονίας

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ, ΕΥΖΩΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Μια νέα δημοσίευση της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου Επιστήμης των Ζώων, Διατροφής και Βιοτεχνολογίας του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στοPoultry 2022,με βασικό άξονα την εναλλακτική διαχείριση της υγείας των πτηνών, τη βελτίωση της ευζωίας και των χαρακτηριστικών του κρέατος με χρήση με τη χρήση ενθυλακωμένων/προστατευμένων μορφών εκχυλισμάτων ροδιού και κρεμμυδιού. Επικεφαλής της έρευνας ο Επίκουρος Καθηγητής του εργαστηρίου Διατροφής του Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Ηλίας Γιάννενας και οι συνεργάτες του από το εργαστήριο Ζωοτεχνίας και Εργαστήριο Παθολογίας των πτηνών, από το Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ και από το Ινστιτούτο Επιστήμης των Ζώων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.

sfvsde