ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Tην ταχύτητα του φωτός ακολουθούμε και στο εργαστήριο. Η μία που εξηγεί το ρόλο της διατροφής με υποπροϊόντα της φυτικής και ζωικής παραγωγής στην παραγωγή ενσιρωμάτων για τα μηρυκαστικά. Το έργο Ιnterreg ΙVΕλλάδα Ιταλία με επιστημονικό υπεύθυνο το Τμήμα Γεωπονίας της Άρτας και συνοδοιπόρους το Πανεπιστήμιο του Μπάρι, Τμήμα Γεωργικών και Περιβαλλοντικών Επιστημών. Ένα από τα καλύτερα έργα της παρούσας προγραμματικής περιόδου. Η ομάδα των υπόπτων από το Τμήμα Γεωπονίας και η ομάδα των εξαιρετικών επιστημόνων του Πανεπιστήμιου του Μπάρι και τoυ Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου, Ινστιτούτο Επιστημών και Τροφίμων με επικεφαλής κυρίες με Κ κεφαλαίο, Dr. AngelaCardinali, Prof. AngelaD’ Alessandro.Τα ρούχα μας τα αλλάζουμε, τις σκέψεις και την ψυχή; Οι γνώσεις μας εμπλουτίζονται συνεχώς, έχουν όρια; Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!