Ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή του Τμήματος Γεωπονίας του Παν. Ιωαννίνων στο 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ημερίδα αποτελεσμάτων του έργου “Ανάπτυξη ολιστικής διαχείρισης των τυροκομείων της Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την παραγωγή καινοτόμου τυροκομικού προϊόντος υψηλής προστιθέμενης αξίας, με πράσινο αποτύπωμα και καινοτόμου διαχείρισης του τυρογάλακτος από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το cluster Τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Αφιέρωμα του Γαστρονόμου στο εμβληματικό έργο CheeseCult του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
Ερευνητική εργασία μελών του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα την αντιβακτηριδιακή και αντιοξειδωτική δράση εκχυλισμάτων της Rosa damascena και του Hypericum perforatum ενάντια παθογενών στελεχών μικροβίων
Εργασία μελών του Εργαστηρίου Υγείας των Ζώων, Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα ” Terroir in view of Bibliometrics” για την ανάδειξη του τροφίμου με βάση την τοπικότητα