Μια μεγάλη συνεισφορά για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στη χοιροτροφία και την πτηνοτροφία. Ποιες είναι οι στρατηγικές της πράσινης κτηνοτροφικής παραγωγής; Υπάρχουν φιλοπεριβαλλοντικές στρατηγικές διατροφής; Τι σημαίνει stressστα ζώα και πως το διαχειριζόμαστε με την κλιματική αλλαγή; Τι σημαίνει διατροφή ακριβείας για την εκτίμηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ποια η μεθοδολογία και οι στρατηγικές για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στην κρεοπαραγωγό πτηνοτροφία; Αυτή ήταν και η δική μας συνεισφορά στο εμβληματικό βιβλίο του FrontiersinVeterinaryScienceμε συμβολή επιστημόνων από 12 χώρες σε δώδεκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ενότητες. Μαζί μας και οι εκλεκτοί συνεργάτες και άνθρωποι της ενέργειας Δρ. Κατερίνα Μπαξεβάνου και Δρ. Δημήτριος Φείδαρος. Επίσης ο σιαμαίος partnerκαθηγητής κ. Ηλίας Γιάννενας. Μια όμορφη ατμόσφαιρα λοιπόν και έρχονται και άλλα, εξαιρετικώς σημαντικά! Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!