Menu

Eκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου CheeseCult

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
 
Σας προσκαλούμε στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του έργου CheeseCulT με επικεφαλής το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, σε θέματα Αγροτουρισμού, Παραγωγής Τυριού, Ποιότητας Τυριού, Μάρκετινγκ και Γαστρονομικής Καινοτομίας που διοργανώνονται από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.στο Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa,  Ιωάννινα και
στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Κατσικάς Ιωαννίνων
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο θα βρείτε στο site: https://cheesecult.eu/
 
Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το ημερήσιο πρόγραμμα  της εκδήλωσης.  
 
Γιάννης Σκούφος
 
Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου 

Ioannis A. Skoufos, Professor, D.V.M., M.Sc., Ph.D. 
Laboratory of Animal Science, Nutrition and Biotechnology 
School of Agriculture
Department of Agriculture, Division of Animal Production
University of Ioannina
Kostakioi, Arta, 47100, Greece
Tel. (+30) 2681050204
Fax. (+30) 2681050527
Μοb. (+30) 6944364798
Ε-mail: jskoufos@uoi.gr