ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Σας προσκαλούμε στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του έργου CheeseCulT με επικεφαλής το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, σε θέματα Αγροτουρισμού, Παραγωγής Τυριού, Ποιότητας Τυριού, Μάρκετινγκ και Γαστρονομικής Καινοτομίας που διοργανώνονται από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.
Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.στο Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa, Ιωάννινα και
στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Κατσικάς Ιωαννίνων
στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Κατσικάς Ιωαννίνων
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο θα βρείτε στο site: https://cheesecult.eu/
Επισυνάπτεται η πρόσκληση και το ημερήσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Γιάννης Σκούφος
Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου
–
Ioannis A. Skoufos, Professor, D.V.M., M.Sc., Ph.D. Laboratory of Animal Science, Nutrition and Biotechnology School of Agriculture Department of Agriculture, Division of Animal Production University of Ioannina Kostakioi, Arta, 47100, Greece Tel. (+30) 2681050204 Fax. (+30) 2681050527 Μοb. (+30) 6944364798 Ε-mail: jskoufos@uoi.gr
- Agenda_1_day-29a699c5
Agenda_1_day-29a699c5Invitation_GR-df31f69c
Invitation_GR-df31f69c