Skip to content
Menu
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Menu
ΤΜΗΜΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΥΠΟΔΟΜΕΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΜΕΑ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΧΡΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΜΟ.ΔΙ.Π.
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΜΗΤΡΩΑ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΜΕΛΗ ΔΕΠ
ΜΕΛΗ ΕΔΙΠ & ΕΕΠ
ΜΕΛΗ ΕΤΕΠ
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΠΔ407 & ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ)
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΣΠΟΥΔΕΣ
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η/Υ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Περιληπτικό Οδηγός Μεταπτυχιακών – Διδακτορικών Σπουδών
Υδατοκαλλιέργειες – Παθολογικά προβλήματα εκτρεφόμενων υδρόβιων οργανισμών
Περιβάλλον και Αγροδιατροφή
Αειφόρα Έργα Πράσινου
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Διαδικασία Κατάθεσης Αντιτύπων Διδακτορικής Διατριβής
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ (ERASMUS+)
ΠΠΣ ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
Ερευνα
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Δημοσιεύσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΕΡΓΑ
Πρότυπο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΠΑΤΕΠΗ)
Π.Α.ΤΕ.Π.Η.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΡΗΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΔΑΣΤΑ
Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
Τηλεφωνικός Κατάλογος Πανεπιστημίου
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
ΜΟ.ΔΙ.Π.
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ
Ανακοινώσεις Διδακτικού Προσωπικού
Ανακοινώσεις Γραμματείας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
Menu
ΤΜΗΜΑ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΥΠΟΔΟΜΕΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΜΕΑ
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΧΡΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΜΟ.ΔΙ.Π.
Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR)
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΜΗΤΡΩΑ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΜΕΛΗ ΔΕΠ
ΜΕΛΗ ΕΔΙΠ & ΕΕΠ
ΜΕΛΗ ΕΤΕΠ
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΠΔ407 & ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ)
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΣΠΟΥΔΕΣ
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η/Υ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Περιληπτικό Οδηγός Μεταπτυχιακών – Διδακτορικών Σπουδών
Υδατοκαλλιέργειες – Παθολογικά προβλήματα εκτρεφόμενων υδρόβιων οργανισμών
Περιβάλλον και Αγροδιατροφή
Αειφόρα Έργα Πράσινου
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Διαδικασία Κατάθεσης Αντιτύπων Διδακτορικής Διατριβής
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ (ERASMUS+)
ΠΠΣ ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
Ερευνα
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Δημοσιεύσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΕΡΓΑ
Πρότυπο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΠΑΤΕΠΗ)
Π.Α.ΤΕ.Π.Η.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΡΗΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ
ΔΑΣΤΑ
Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ & ΕΝΤΥΠΑ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
Τηλεφωνικός Κατάλογος Πανεπιστημίου
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
ΜΟ.ΔΙ.Π.
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΕΣ
Ανακοινώσεις Διδακτικού Προσωπικού
Ανακοινώσεις Γραμματείας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Ανακοινώσεις διδακτικού προσωπικού
,
Δελτία Τύπου
,
Δημοσιεύσεις
,
Εργαστήριο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Διατροφής και Βιοτεχνολογίας
,
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
18
/
03
/
2022
Σκούφος Ιωάννης
Δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό 2021. Ανάπτυξη καινοτόμου ενσιρώματος με τη χρήση υποπροϊόντων της ελαιουργίας οινοποιίας και τυροκομίας για τη διατροφή των ζώων με στόχο την παραγωγή λειτουργικών τροφίμων.
1-1
«
Δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό 2022.Η επίδραση του γάλακτος που παράχθηκε από προβατίνες που η διατροφή τους φυσικώς εμπλουτίστηκε με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα στη χημική σύσταση της παραγόμενης κεφαλογραβιέρας, στη δυναμική των ωφέλιμων μικροβίων της, στα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, σε δείκτες υγείας των καταναλωτών, όπως και στον χαρακτηρισμό της ως τρόφιμο με ευεργετική δράση στη υγεία του ανθρώπου.
»
Δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό 2022.Η επίδραση του γάλακτος που παράχθηκε από προβατίνες που η διατροφή τους φυσικώς εμπλουτίστηκε με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα στη χημική σύσταση της παραγόμενης κεφαλογραβιέρας, στη δυναμική των ωφέλιμων μικροβίων της, στα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, σε δείκτες υγείας των καταναλωτών, όπως και στον χαρακτηρισμό της ως τρόφιμο με ευεργετική δράση στη υγεία του ανθρώπου.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Εντάξει