Skip to content
Menu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SUSTAINABILITY 1-11-2022

Οι συνήθεις ύποπτοι ξανακτύπησαν. Ένας μοναδικός συνδυασμός! Μίγμα ρίγανης, σκόρδου, φασκόμηλου και κρίταμου σε συνδυασμό με τριβουτυρίνη ως πρόσθετα στη διατροφή των κοτόπουλων κρεοπαραγωγής. Ποια είναι η επίδραση τους στην ανάπτυξη των πτηνών, στη μετατρεψιμότητα τους, στην αρχιτεκτoνική του εντέρου, στην εντερική μικροχλωρίδα, στον αριθμό των κοκκιδίων στο έντερο και στην αντίσταση του κρέατος στην οξείδωση; Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε την Αμερική, είναι όλα εδώ γραμμένα. Σιγά σιγά δουλεύοντας να βρούμε το κατάλληλο μίγμα Ελληνικών βοτάνων ή φαρμακευτικών φυτών που να οδηγεί στα καλύτερα αποτελέσματα για την υγεία του κοτόπουλου και στα βέλτιστα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ελληνικού κρέατος. Sustainability!

ytjty7ij