Για αναζήτηση δημοσιεύσεων αλλά και h-index των μελών του τμήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα:
WOK
Περισσότερες πληροφορίες για το h-index και πως ο δείκτης αυτός μετρά την αξία των ακαδημαικών μπορείτε να βρείτε στο κείμενο αυτό.
Ερευνητικό Έργο (Δείτε εδώ)
ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Επισυναπτόμενο αρχείο: microbiota fingerprint of feta cheese-e576813f Title: microbiota fingerprint of feta cheese-e576813f
Δελτίο Τύπου: Τελικό Συνέδριο Έργου ECOFISH
Eco fish project, Ιnterreg – IPA CBC Greece-Albania“Οικολογικό αποτύπωμα των υδατοκαλλιεργειών στη διασυνοριακή περιοχή Σαγιάδας και Νότιας Αλβανίας” ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Δελτίο Τύπου: Ζυμούμενα Τρόφιμα
Η ιστορία των ζυμούμενων τροφίμων είναι τόσο βαθιά όσο η ιστορία του ανθρώπου. Ταυτόχρονα, οι τοπικές παραγωγές τροφίμων ανέπτυξαν ποικίλους δρόμους ζύμωσης προσαρμοζόμενες σε ανάγκες, μέσα και ειδικές συνθήκες, καθώς και στην παράδοση. Σήμερα, η βιομηχανικού τύπου παρασκευή ζυμούμενων τροφίμων κατέκλυσε τα ράφια χωρίς ειδικό στόχο, αλλά με βάση την πεποίθηση του καταναλωτή για τη […]