Για αναζήτηση δημοσιεύσεων αλλά και h-index των μελών του τμήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα:
WOK
Περισσότερες πληροφορίες για το h-index και πως ο δείκτης αυτός μετρά την αξία των ακαδημαικών μπορείτε να βρείτε στο κείμενο αυτό.
Ερευνητικό Έργο (Δείτε εδώ)
ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΕΤΑΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Επισυναπτόμενο αρχείο: microbiota fingerprint of feta cheese-e576813f
Δελτίο Τύπου: Τελικό Συνέδριο Έργου ECOFISH
Eco fish project, Ιnterreg – IPA CBC Greece-Albania“Οικολογικό αποτύπωμα των υδατοκαλλιεργειών στη διασυνοριακή περιοχή Σαγιάδας και Νότιας Αλβανίας” ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ