Skip to content
Menu

Το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορεί να κάνει ορατό τον αόρατο κόσμο του κρέατος;

Το Τμήμα Γεωπονίας του Π. Ιωαννίνων κάνει ορατό τον αόρατο κόσμο του κρέατος
Ραντεβού στα τυφλά, όχι για να έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τη Μόνικα που λέει και ο φίλος μου Δημήτρης, αλλά για να συναντήσεις το κρέας. Σάρκα ή fleshστο χωριό. Όμως τι προκύπτει από ένα ραντεβού στα τυφλά με το κρέας; Μια παχυσαρκία ίσως, ένα ChampionLeagueμήπως, ο Καραλής ίσως, αλλά και ένας αθεόφοβος vegan. Όλα είναι ανοικτά, όπως ανοικτό πρέπει να είναι το μυαλό και η γνώση, για να κατανοείς ότι δεν υπάρχει τέλειο πλάσμα, έτσι και τρόφιμο, ο κόσμος έγινε με μία ημέρα αργία, ο μάστορας θυσίασε τη γυναίκα του για το θεμέλιο του γεφυριού, ο Άβελ τον αδελφό Κάιν, όμως οι ιστορίες δεν είναι πάντα σκυθρωπές. Αν λοιπόν θέλετε να ξέρετε γιατί πρέπει να είστε μες τη χαρά όταν τρώτε κρέας, που είναι όχι απλά τρόφιμο, αλλά εξελικτικό τρόφιμο για τον άνθρωπο, τον βελτιώνει δηλαδή, γιατί η οικογένεια είναι πιο πλήρης όταν έχει την Κυριακή μεσημέρι μια γάστρα απίστευστης γεύσης μαγειρεμένου κρέατος, θα έρθετε να ακούσετε μια ανατρεπτική εκδήλωση με τίτλο «Το κρέας, αυτός ο άγνωστος» για να μάθετε ότι το κρέας δεν γεννιέται αλλά ετοιμάζεται στην εκτροφή των ζώων. Και όχι σε όλες, άρα να δούμε και σε ποιες και γιατί. Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 8, 89η Διεθνής Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Οι ωτακουστές που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, δεν αποκλείονται!

φωσε