Νέα
ICT – Foodaware υπολογισμός υδατικού αποτυπώματος ακτινιδίου στην Άρτα
Στο πλαίσιο του έργου ICT – Foodaware – ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ, ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Φορέας χρηματοδότησης: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020, Επιστημονικώς Υπεύθυνος: Καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος), η εταιρεία μεταποίησης και εμπορίας οπωροκηπευτικών Kolios Fruit, συνεργάζεται με το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής του Τμ. Πληροφορικής & […]