Νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ (Δ)
Η εξέταση του μαθήματος «ΓΕΝΙΚΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ (Δ)» θα πραγματοποιηθεί ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ στις 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 9.00 π.μ. μαζί με το εργαστήριο Γενική Ζωοτεχνία (Ε). Παρακαλούνται οι φοιτητές να προσέλθουν ηλεκτρονικά στο MS– TEAMS του εργαστηρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ευχαριστώ, Μαρία Τσιράκη (Γεωπόνος, MSc, PhD)
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε στο mail της γραμματείας μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, εάν η μόνιμη κατοικία σας βρίσκεται σε πυρόπληκτη περιοχή και συγκεκριμένα: Βόρεια Εύβοια, Βόρεια Μεσσηνία και Νότια Ηλεία, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την στήριξή σας. Από τη γραμματεία του τμήματος.
ΤΡΟΠΟΣ & link ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Αγαπητοί απόφοιτοι, σας παραθέτουμε λεπτομέρειες που αφορούν την τελετή ορκωμοσίας του τμήματός μας. Επειδή τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας είναι από την εποχή που ήσασταν φοιτητές, θα επιθυμούσαμε να μας επιβεβαιώσετε από το mai που θα συνδεθείτε, την ταχυδρομική διεύθυνση και το κινητό σας τηλέφωνο, στο mail της γραμματείας (deagri@uoi.gr) για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε […]
Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00. Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2021. […]
Eκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου CheeseCult
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Σας προσκαλούμε στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του έργου CheeseCulT με επικεφαλής το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα, σε θέματα Αγροτουρισμού, Παραγωγής Τυριού, Ποιότητας Τυριού, Μάρκετινγκ και Γαστρονομικής Καινοτομίας που διοργανώνονται από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων. Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.στο […]