Νέα
Παρουσίαση του Προγράμματος Erasmus+_Μακροχρόνια Κινητικότητα Φοιτητών, Σχέδιο 2022
Θέμα: Παρουσίαση του Προγράμματος Erasmus+_Μακροχρόνια Κινητικότητα Φοιτητών, Σχέδιο 2022 Ημερομηνία: Mon, 30 May 2022 14:51:13 +0300 Από: International Relations UoI <erasmus@uoi.gr> Αγαπητοί φοιτητές, Στο πλαίσιο δημοσίευσης της Προκήρυξης για τη Μακροχρόνια Κινητικότητα Φοιτητών, Σχέδιο 2022, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων προγραμματίζει παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ και της διαδικασίας υποβολής αίτησης. Η προκήρυξη που πρόκειται να δημοσιευθεί […]
Ύλη του μαθήματος «Θρέψη Φυτών – Λιπάσματα»
Αγαπητές-οί καλησπέρα σας, Σας παραθέτω την ύλη του μαθήματος «Θρέψη Φυτών-Λιπάσματα»: Βιβλίο: Εδαφολογία – Η φύση και οι ιδιότητες των εδαφών (Brady and Weil) Σελίδες: 543 – 573, 595 – 635 Βιβλίο: Λιπάσματα – Λιπάνσεις (Ιωάννη Ασημακόπουλου) Σελίδες: 23 – 90, 135 – 139, 141 – 157, 165 – 192, 197 – 211, […]
«Ορκωμοσία Πτυχιούχων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων» (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης)του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
«Ορκωμοσία Πτυχιούχων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων» (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης)του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σας γνωρίζουμε ότι, θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία Αποφοίτων του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 24/06/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο Α’ του […]
Πρόσκληση Τελικού Συνεδρίου-Innotrition
To Επιμελητήριο Άρτας και το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Τελικό Συνέδριο του έργου Ιnnotrition που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10/6/2022 στο Επιμελητήριο Άρτας, με τίτλο: «Η κυκλική οικονομία στην αγροτική παραγωγή: Η περίπτωση του Έργου INNO.TRITION» Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Έργου αναφορικά με: – Την […]
Ερευνητικό Έργο INNOTRITION
Στα πλαίσια του ερευνητικού έργου INNOTRITION, στο οποίο συμμετέχει και το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι καθηγητές κκ Αθηνά Τζώρα, Ιωάννης Σκούφος και Ελευθέριος Μπόνος, θα πραγματοποιήσουν την τρέχουσα εβδομάδα επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο του Bari με τους εταίρους Institute of Science of Food Production (ISPA), National Research Council (CNR) και University of Bari-Aldo Moro – Department of […]