Νέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. CAGLAR ERSANLI
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. CAGLAR ERSANLIΕπισυναπτόμενο αρχείο: SKM_22725041512420 Title: SKM_22725041512420
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 4ο Θερινό Σχολείο Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου
Aνακοίνωση διοργάνωσης του 4ου Θερινού Σχολείου του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου-Αώου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, με θεματικό αντικείμενο “Γεωλογία και Πολιτιστική Κληρονομιά”. Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Αλέξανδρος Χατζηπέτρος +30 2310 998 512 +30 6944 998 965 ac@geo.auth.gr University Campus, 54124, Thessaloniki, Greece […]
Πεταλούδες της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων
Το Εργαστήριό (BCL) στο Τμήμα ΒΕΤ συντονίζει το εθνικό εθελοντικό πρόγραμμα των πεταλούδων της Ελλάδας (citizen-science). Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιό μας ως μια δράση εξωστρέφειας και σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την κοινωνία, με στόχο την προστασία της φύσης και των πεταλούδων. To Παν/ο Ιωαννίνων, επίσης μέσω του Εργαστηρίου μας, είναι ο επίσημος Εταίρος του Butterfly Conservation Europe για την Ελλάδα. Αν αγαπάτε […]
Organic Advice Network: Webinar – 24 April 2025
Are you providing organic agriculture advice? Are you interested in gaining expertise in organic advice? Join our webinar on the 24 April 2025 13:30-15:00! More information and registration here: https://my.organicseurope.bio/civicrm/event/info/?reset=1&id=340 You will learn about our in-person and online exchange and training opportunities offered to the network members. 1. Cross Visits in 202515 cross visits covering different […]
ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Και βέβαια όλοι μαζί σηκώνουμε τον πήχυ. Εργασία με ταυτόχρονη ζυμωτική δράση προβιοτικών βακτηρίων Enterococcusfaecium, Lactobacillusspp., and Bifidobacteriumspp. μεεκχυλίσματα μανιταριώνPleurotuseryngii and Pleurotusostreatus για την παραγωγή ζυμούμενων μανιταριών. Ποια στελέχη λακτοβακίλλων θα χρησιμοποιηθούν, πως θα γίνει η φυσική ζύμωση, ποια είναι τα οργανοληπτικά και φυσικά χαρακτηριστικά, η μικροβιακή τους ασφάλεια, ποια είναι τα νιτρώδη τους, οι […]