Αξιότιμε/η
Στο πλαίσιο του έργου TREATS «Χρήση καινοτόμων μεθόδων για την ανίχνευση μοναδικών χαρακτηριστικών νωπού γίδινου και πρόβειου γάλακτος και παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ της Ηπείρου, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα τους», το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα ως διοργανωτής, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην «Τελική Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025 και ώρα 18:00-20:00 στο Επιμελητήριο Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, Άρτα).
Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη και πρακτική εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην ιχνηλασιμότητα εμβληματικών προϊόντων, όπως η φέτα, επιλύουν θέματα αντιστρατήγησης των κανονισμών παρασκευής ΠΓΕ και ΠΟΠ τυροκομικών προϊόντων και δημιουργούν ευκαιρίες ανάδειξης των αυθεντικών τροφίμων του αγροδιατροφικού τομέα, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σημασία της διασύνδεσης έρευνας και παραγωγής, καθώς και στην προσπάθεια ανάπτυξης και εφαρμογής νέων παραγωγικών προτύπων και μεθόδων πιστοποίησης των ανώτερα ποιοτικά τροφίμων ζωικής προέλευσης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η επιστημονική υπεύθυνη του έργου
Αθηνά Τζώρα, Καθηγήτρια
Prof. Athina S. Tzora, D.V.M., Ph.D.
Head of the Laboratory of Animal Health, Food Hygiene and Quality
Department of Agriculture / School of Agriculture
University of Ioannina
Arta, Greece
Tel: (0030) 26810 50202
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ TREATS
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ TREATSTREATS_POSTER
TREATS_POSTER