Skip to content
Menu

Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Γεωπονίας “Kάλεσμα των φοιτητών για την συμμετοχή τους στην συλλογή πρώτων ειδών για τους πληγέντες συνανθρώπους μας”

Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Γεωπονίας “Kάλεσμα των φοιτητών για την συμμετοχή τους στην συλλογή πρώτων ειδών για τους πληγέντες συνανθρώπους μας”
 
Για ακόμα μια φορά οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται με τον πιο σκληρό τρόπο από μια φυσική καταστροφή. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, οι συνάνθρωποι μας στη Θεσσαλία βρίσκονται αντιμέτωποι με τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλυμμήρες. Η Θεσσαλία για ακόμα μια φορά μετά τον Ιανό του 2020 είναι αντιμέτωπη όχι μόνο με τη φύση αλλά και την κρατική ανυπαρξία. Απώλειες ανθρώπινων ζωών, καταστροφή περιουσιών, τεράστιες εκτάσεις κάτω από τη λάσπη. Αυτός είναι ο απολογισμός των τελευταίων ημερών. Με γνώμονα την αλληλεγγύη αποφασίσαμε ως φοιτητικός σύλλογος να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Άρτας με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλυμμηροπαθείς συνανθρώπους μας. Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια και να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όσους δοκιμάζονται.
 
Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:
 
– Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς.
 
– Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη.
 
– Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας).
 
Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται στον χώρο της Φοιτητικής Λέσχης τις ωρες:
•7:30 – 9:00πμ
•12:00 – 15:00μμ
•18:00 – 21:00μμ
 
Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων