Νέα
Οδηγίες για την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων των εισακτέων φοιτητών και φοιτητριών που υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο ΥΠΑΙΘΑ
Οδηγίες για την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων των εισακτέων φοιτητών και φοιτητριών που υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο ΥΠΑΙΘΑ Οι εισακτέοι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του έτους 2025 που ολοκλήρωσαν τηνηλεκτρονική εγγραφή τους στο ΥΠΑΙΘΑ και ανήκουν στις κατηγορίες: – Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ)– Πασχόντων με σοβαρές Παθήσεις– Μουσουλμανικής Μειονότητας Θράκης καλούνται να ολοκληρώσουν […]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΙΘΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2025-2026 Επισυναπτόμενο αρχείο: anakoinosi ypourgeiou gia athlites Title: anakoinosi ypourgeiou gia athlites
Το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορεί να κάνει ορατό τον αόρατο κόσμο του κρέατος;
Το Τμήμα Γεωπονίας του Π. Ιωαννίνων κάνει ορατό τον αόρατο κόσμο του κρέατοςΡαντεβού στα τυφλά, όχι για να έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τη Μόνικα που λέει και ο φίλος μου Δημήτρης, αλλά για να συναντήσεις το κρέας. Σάρκα ή fleshστο χωριό. Όμως τι προκύπτει από ένα ραντεβού στα τυφλά με το κρέας; Μια παχυσαρκία […]
Το Τμήμα Γεωπονίας και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκλειδώνουν την προέλευση και το είδος του γάλακτος με τη χρήση τεχνολογιών πρωτεωμικής και τεχνητών νευρωνικών δικτύων
Στη ζωή πρέπει να πορευόμαστε με το θαύμα στη σκέψη γιατί η επιστήμη πάντα δεδικαίωται και ας μην υποστηρίζεται. Σήμερα και μετά από τόσο αγώνα που υποτίθεται γίνεται για την αυθεντικότητα των τυροκομικών προϊόντων και ιδιαίτερα της φέτας και την καταπολέμηση της νοθείας μέσω υπερφυγοκέντρησης, προσθήκης ορού γάλακτος, σκόνης γάλακτος, κανείς δεν συγκινείται που το […]