Skip to content
26810 50230 | 26810 50200
deagri @ uoi.gr
Monday - Friday: 11:00 - 13:00
Menu
STUDENTS
EDUCATIONAL STAFF
SECRETARIAT
Menu
DEPARTMENT
GREETINGS OF THE PRESIDENT
DESCRIPTION OF THE DEPARTMENT
SECRETARIAT
RESEARCH LABORATORIES
INFRASTRUCTURE
QUALITY ASSURANCE
QUALITY ASSURANCE POLICY
DATA USE & MANAGEMENT
QUALITY DATA
CERTIFICATION & EVALUATION
MODIP
Data Protection Regulation (GDPR)
COMMISSIONS
VOTER REGISTER
STAFF
FACULTY MEMBERS
EDIP & EEP MEMBERS
EIB MEMBERS
TEACHERS BY CONTRACT (PD407 & THROUGH NSRF)
Administrative staff
STUDIES
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η/Υ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
POSTGRADUATE STUDIES PROGRAMS
Summary Guide to Postgraduate – Doctoral Studies
Aquaculture – Pathological problems of farmed aquatic organisms
Environment and Agri-food
Sustainable Green Projects
PREPARATION OF DOCTORAL DISSERTATIONS
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ACADEMIC CALENDAR
Research
Research Policy
RESEARCH LABORATORIES
COLLABORATIONS
Publications
Model Agri-Food Technology Park of Epirus
P.A.TE.P.I.
PROPOSAL
GRADUATES
DASTA
Graduate Professional Rights
USEFULL PAGES
SECRETARIAT & FORMS
ACCESS TO THE DEPARTMENT
University Telephone Directory
STUDENT CARE
STUDIES IN ARTA
MO.DI.P.
Employment & Career Structure(DASTA)
UNIVERSITY OF IOANNINA
EVENTS
Conferences
Conferences
ANNOUNCEMENTS
ANNOUNCEMENT ARCHIVE
Teaching Staff Announcements
Secretariat Announcements
CONTACT
SECRETARIAT
CONTACT
ACCESS TO THE DEPARTMENT
CONTACT
Kostakioi Arta, PC 47100, Arta
2681050230 | 2681050200
deagri @ uoi.gr
Secretarial hours for students:
Monday – Friday
10:00 – 12:00
Φόρμα επικοινωνίας
Όνομα
*
Επίθετο
*
Email
*
Θέμα.
*
Μήνυμα
*
0 / 180
Αποστολή
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Εντάξει